Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008

το διαβάσαμε κι αυτό...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με Τίτλο : Ποια είναι η πατρίδα του Νικοτσάρα («ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ»)στην εφημερίδα
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Λάρισσας( www.eleftheria.gr) της 19-8-2008 σελ. 8 όπου σας παραπέμπω να διαβάσετε το σχετικό άρθρο,διότι σέβομαι την επισήμανση της εφημερίδος πως" ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα", επιχειρείται από τον συγγραφέα του άρθρου να ....αποκαταστήσει την ιστορική αλήθεια για την καταγωγή του ΝΙΚΟΤΣΑΡΑ. Δεν γράφω περισσότερα σήμερα..
Διαβάστε το άρθρο...
Θα επανέλθουμε με το θέμα..

Dimitra είπε...

είναι αστεία όσα γράφτηκαν και πολύ εύκολα αντοκρούονται,αφού καμιά σοβαρή ιστορική άποψη δε στηρίζεται μόνο σε δύο ιστορικές πηγές και δε χρησιμοποιεί ως αντίθετη άποψη μόνο μία και μάλιστα αμφίβολης αξιοπιστίας,ούτε καταλήγει τόσο απόλυτα,λέγοντας"Ο νικοτσάρας δεν είναι από εκεί,είναι από αλλού".Εξάλλου,υπάρχει η επιστημονική στήριξη του Σ.Καργάκου και του Κ.Σπανού, ο οπο'ιος εκδίδει το θεσσαλικό ημερολόγιο που επικαλείται στο άρθρο ο κύριος αυτός.Ας τον παραπέμψουμε,λοιπόν, στους επιστήμονες.

Miltos Strimponis είπε...

Οταν η τέχνη του Λόγου γίνεται γραφίδα(εστω Διαδικτιακή) και αναμοχλεύει θύμησες και βιώματα μιάς εποχής τρυφερής και μιάς αλησμόνητης νιότης τότε Δημητρούλα λέμε νάσαι καλά που μας σύναξες σε τούτο το μικρό κομμάτι του Κυβερνοχώρου.
Εσύ παιδάκι μου έκανες τα πιό hot Χριστουγεννιάτικα πάρτι, με τζάκια και σουγλιμάδες,θα μας άφηνες έτσι συναισθηματικά ακάλυπτους Καλοκαιριάτικα;
Την εκτιμησή μου στον Βασίλη και φιλιά στα παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

Δήμητρα

δεν το είδα την απάντηση
Θα την ψάξω και θα την ανεβάσω
ότι είναι σχετικό ας το στέλνουν και εδώ!

τα δέοντα