Τετάρτη, 8 Απριλίου 2009

Μέρες του ΠΑΣΧΑ 2009 - Ευχές , Μια πρόταση κι ένα κουιζ!!...

.......δείτε το video από την κατ΄τη βρύση.........

απολαύστε τ΄αηδόνια...πασχαλινές εικόνες
ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠ΄ΤΟΝ ΑΗ ΓΙΑΝΝΗη καλύβα τ΄μπασιά στο τρόχαλο

ΤΑ ΣΚΛΙΑ Τ΄ΓΙΑΝΝΗ Τ΄ ΤΣΙΟΥΡΗ
ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ
Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

στης Παναγιάς τον Τόπο


Σάββατο του Λαζάρου και να οι Λαζαρίνες έξω από την εκκλησιάκαι με τα παραδοσιακά τραγούδια τραγούδησαν τον Λάζαρο..αρμένια και κούκο από τον Αη Δημήτρη για τον Επιτάφιο


προετοιμασία για τον στολισμό ...όπως παλιά
αρμένια περασμένα στην κλωστή...
κι ο Επιτάφιος ολάνθιστα στολισμένοςκαι φυσικά προσμένοντας την Ανάσταση

και μια επίσκεψη στον Αη Γιάννη ψηλά στο βουνό...και του χρόνου με υγεία σε όλους
άντε και περισσότεροι του χρόνου...
(φωτογραφίες : Μαρία Τζήκα -Χατζούδη * Κώστας Παλιούρας * Γιάννης Ντελής)
.....................................................................................

........................................................................................

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

&

χρόνια πολλά
'

σε όλους τους συμπατριώτες μας

και απανταχού ξενητεμένους
......'

..........................................................................................................................................................................
...........................................................................................................................................................................
........


(Από τον Ηλία Τσιουρη έλαβα την ακόλουθη επιστολή με την παράκληση να αναρτηθεί ως πρόταση και την παραθέτω στο καφενειο μας για συζήτηση.)
""΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄'''''''
ΕΝΕΡΓΟΙ ΓΙΑΝΝΩΤΙΩΤΕΣ ΤΩΡΑ!!!

Αγαπητοί συγχωριανοί και θαμώνες του καφενείου μας,
με την ευκαιρία συμπλήρωσης ενός έτους λειτουργίας του καφενείου μας θέλω να συγχαρώ, άλλη μια φορά, τον αγαπητό και αγνό Γιαννωτιώτη ξάδελφο Γιάννη, για την ιδέα του και την προσφορά του.
Η αρχή έγινε και επικοινωνούμε, έστω ηλεκτρονικώς. Βρεθήκαμε πάλι!
Δε φτάνει όμως να παρουσιάζουμε εξωραϊσμένο και με άφθονη νοσταλγία τον παλιό καλό καιρό, αλλά πρέπει να περάσουμε και στη δράση για το μέλλον.
Προτείνω , λοιπόν, τα ακόλουθα και παρακαλώ τους θαμώνες να εκφράσουν την άποψή τους:

1. Το 2013 συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ανέγερση της εκκλησίας μας. Είναι για το χωριό μας ένα σημαντικό γεγονός και θα μπορούσαμε τον Δεκαπενταύγουστο αυτού του έτους να οργανώσουμε το πρώτο αντάμωμα των απανταχού Γιαννωτιωτών. Θα προγραμματίσουμε ένα 7ήμερο εκδηλώσεων με ποικίλα θέματα.
Με τον παπα Βασίλη μίλησα ήδη και βρίσκει την ιδέα συγκινητική. Θα τραβήξει μπροστά κι εμείς ακολουθούμε.
Το εγχείρημα απαιτεί προετοιμασία μεγάλη και γιαυτό πρέπει να αρχίσουμε έγκαιρα, κυρίως λόγω των υπαρατλαντικών ξενιτεμένων μας. Τον περασμένο Απρίλιο ήμουν στη Μελβούρνη και έριξα την ιδέα σε ένα γλέντι με όλους τους Γιαννωτιώτες. Έγινε αποδεκτή με ιδιαίτερη συγκίνηση, αλλά με παρακάλεσαν να τους ενημερώσουμε έγκαιρα, τουλάχιστον 3 χρόνια πριν. Να φανταστείτε ότι κι ο πρόεδρος του εκεί συλλόγου "ο Νικoτσάρας", καταγωγής από το Σπαρμό, δήλωσε πως θα είναι παρών.

2. Το χωριό μας έχει πλούσια λαογραφία. Ο αείμνηστος Νίκος Παπανικολάου είχε καταπιαστεί με πολύ μεράκι με το θέμα αυτό, αλλά "έφυγε" νωρίς αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό. Προτείνω να συγκεντρώσουμε το λαογραφικό υλικό του χωριού, αυτό που γλίτωσε από τους τσιγγάνους ή δεν έχει σαπίσει στους αχυρώνες, και να δημιουργήσουμε λαογραφικό μουσείο στους χώρους του σχολείου, το οποίο έχει ερημώσει. Έχω κάποια πείρα από την εποχή της παιδ. Ακαδημίας και νομίζω πως μπορούμε να το υλοποιήσουμε. Αρκεί στην αρχή να συγκεντρώσουμε το υλικό και μετά όλα θα πάρουν το δρόμο τους.
Για όλα τα παραπάνω θα έλεγα να βρεθούμε στις 14 Αυγούστου, αυτού του έτους, στο χωριό όλοι εμείς που θέλουμε να προσφέρουμε για κάτι καλύτερο και να ανταλλάξουμε απόψεις παρουσία κι όλων των πρώην προέδρων του χωριού μας. Παράλληλα, ας κάνουμε στις 15 Αυγούστου το πρώτο μίνι αντάμωμα, σαν αρχή. Ως και οι Μπιρσιτσιώτες ανταμώνουν κάθε χρόνο, εμείς γιατί δεν μπορούμε;

Συμφωνώ με τον Θοδωρή τον Τζήκα. Οι Γιαννωτιώτες, που ζουν σχετικά κοντά στο χωριό, πρέπει να το επισκέφτονται πιο τακτικά..

Για τους Γιαννωτιώτες τους διαμένοντες εν τη Γερμανία προτείνω να κάνουμε την πρώτη πανγερμανική σύναξη στο Darmstadt στις 30 και 31 Μαϊου, μια και ακολουθεί η καθολική Πεντηκοστή, που έχουν άδεια όλοι. Έχω έναν Κρανιώτη με ταβέρνα για το γλέντι κι έναν απ΄την Κόζιανη με ξενοδοχείο και τιμές πολύ προσιτές.
Παρακαλώ όλους τους Γιαννωτιώτες της Γερμανίας να δώσουν το αζιμούθιο και να εκφράσουν την αποψή τους για το παραπάνω.

Καλό Πάσχα
Ηλίας

..............................................................................................................................................................
KI ENA KOYΙZ από τον Κώστα Τάχατο
ΠΟΙΟΙ -ΕΣ ΕΙΝΑΙ???? ΚΑΙ ΠΟΥ?


( κερνάει τα τσίπουρα, λέει, το καλοκαίρι σε όποιον το βρει...................)

110 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γεια σας παιδιά...
μόλις επιστρέψαμε από το χωριό,μετά το μνημόσυνο του παππού και η θέα φοβερή,όλα καταπράσινα,ανθισμένα,χρώματα,μυρωδιές...
Ηλία,πολύ καλές και εφικτές οι προτάσεις σου,θα πούμε πιο συγκεκριμένες ιδέες κάποια άλλη στιγμή,σύντομα.
Αυτό που προσέξαμε,όμως ,για πρώτη φορά εδώ και αρκετά χρόνια, ήταν το κτίριο του τυροκομείου,έτσι όπως φαινόταν απ'το νεκροταφείο,και το κουβεντιάζαμε και με το Μίλτο.Είναι καταπληκτικό,πετρόχτιστο,απλό και επιβλητικό,όμως η στέγη του έχει πέσει,αν και οι τοίχοι κρατάνε γερά.Αναρωτηθήκαμε αν θα μπορούσαμε,μέσω δήμου ή νομαρχίας,να εξασφαλίσουμε κάποιο κονδύλιο για αναπαλαίωση,με σκοπό να γίνει Λαογραφικό μουσείο ή κάτι τέτοιο,για να σωθούν όσα πράγματα γλίτωσαν από τους γύφτους και δεν πετάχτηκαν,όπως λέει κι ο Ηλίας...
Πως σας φαίνεται???
Δημήτρη Κυριακόπουλε,γειάσου,να'σαι καλά,πάντα θυμόμαστε τις όμορφες καλοκαιρινές βραδιές στην καφετέριά σου,τότε παλιά...
Τα λέμε...
Βασίλης-Δήμητρα

to kafeneion είπε...

Καλημερίζω
όλους τους συμπατριώτες
απανταχου
Όλους, που η μοιρα τους έφερε τέτοιες μέρες να βρίσκονται μακρια από την πατρίδα
όλους, που η σκέψη τους ταξιδεύει στα σοκάκια , στο μεσοχώρι, στα ξωκκλήσια, στα βουνά μας...
Όλους, τους δικους μας ανθρώπους..
τους συγγενεις μας τους φίλους μας..

Εύχομαι ολόψυχα με υγεία να περάσουν ένα καλό Πάσχα και διαβάζοντας την πρόταση του Ηλία, ας το σκεφτουν ώστε να γίνει πραγματικότητα η μεγάλη μέρα της συνάντησης, μια πραγματικά μεγάλη εβδομάδα αγάπης για τους συγχωριανους μας ...

Καλως ορίζουμε τον Κυριακόπουλο Δημήτρη από το Τορόντο


Τα δέοντα σε όλους

Μαρία να μάθουμε για τις Λαζαρίνες με φωτογραφίες παρακαλώ..

to kafeneion είπε...

Σάββατο του Λαζάρου
Κυριακή των Βαϊων

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
στους εορτάζοντες

Ανώνυμος είπε...

συγχωριανοί,γεια σας,ειδικά σ΄'εσάς τους ξενιτεμένους,χρόνια πολλά,και καλή Μ.εβδομάδα.
Ηλία,οι προτάσεις σου καλές,περιέχουν όσα θα ήθελε ο καθένας μας,εδώ θα είμαστε να βοηθήσουμε.
Τέτοιες μέρες καταλαβαίνω πως τα πιο ευτυχισμένα Πάσχα της ζωής μου ήταν εκείνα των φοιτητικών μας χρόνων στο χωριό.
Μεγάλη Πέμπτη,να ξενυχτάμε το Χριστό με το φως των κεριών στην εκκλησία και δίπλα στα στασίδια πάντα κάποια γιαγιά,κι αυτή μαζί μας.
Και τη Μεγάλη Παρασκευή στον Αϊ-Δημήτρη και στην πέρα βρύση για λουλούδια,αρμένια κυρίως,και μετά να φτιάχνουμε στην εκκλησία γιρλάντες με βελόνι και κλωστή,περνώντας τα ένα-ένα.
Και το βράδυ οι παρέες που ψάλαμε,η περιφορά,η κατάνυξη.
Σάββατο,να ελαφραίνει το κλίμα,ετοιμασίες για την Ανάσταση και ολονύχτιο γλέντι στην καφετέρια του Γιώργου,μέχρι το πρωϊ.
Μνήμες που δε σβήνει ο χρόνος,μοναδικά βιώματα.
Ντίνα Ζάμπουλα

Ανώνυμος είπε...

KFOR
xronia pola se olous kali m. ebdomada kai se osous pane sto xorio autes tis meres kala na ta xaroune me tis oikogenies tous kai ta agapimena tous prosopa!
PROSOXI STOUS DROMOUS!!!
na stilo xeretismous ston kosta palioura sti germania kai se olous tous ksenitemenous sugxorianous mas pou autes tis meres nostalgoun pio poli na giortasoun to pasxa sto xorio kai as elpisoume tou xronou na maste ekei oloi emeis pou fetos tha paroume apousia.
APO KOSOBO KAI KFOR KALES GIORTES

Dimitra είπε...

γεια σας παιδιά
Σάκη στο Κόσσοβο,καλά να περνάς και υπομονή...
Λοιπόν,είμαστε καμπόσοι που ανεβαίνουμε Μ.Πέμπτη,με καλά και πολλά σχέδια για να ξαναζήσουμε όσα η Ντίνα θυμήθηκε και για εξορμήσεις σε καλύβα,μοναστήρι,κ.τ.λ.,κ.τ.λ.
και με χαρά μάθαμε πως θα βρίσκεται στο χωριό κι ο αγαπητός Λιάκος...
Ο καιρός θα είναι φοβερός απ' ό,τι λένε,μόνο να'μαστε καλά...
Λιόλιο,πότε ήρθες,πότε έφυγες,χαμπάρι δε σε πήραμε,πώς πέρασες?
Χωριανοί,καλή Πασχαλιά σε όλους,με χαρά και υγεία,ειδικά σ'όσους βρίσκονται μακριά αλλά η καρδιά τους είναι εδώ...

to kafeneion είπε...

καλησπερίζω σας

προσβλέπουμε στον καλό καιρό για να πάρουμε τα βουνά τις ημέρες του Πάσχα.
καλή συνάντηση στο χωριό...
Σκεφτείτε κάτι για το βράδυ την Κυριακή του Πάσχα...Εκεί στο Μελοντυ μας ξέχασαν...

theo είπε...

Γεια σας από Γερμανία
Καλό Πάσχα και καλή ανάσταση στο Κόσσοβο στη Γερμανία στον Καναδά στην Αυστραλία σε όλους τους επισκέπτες του καφενείου όπου και να βρίσκεστε.
Σε αυτούς που θα είναι αυτές τις ημέρες στο Χωριό. Σας ζηλεύω.
Δημητρα ήρθαμε και φύγαμε πολύ γρήγορα δυστυχώς δεν μπορέσαμε να μείνουμε μεχρι το Πάσχα.Τα περάσαμε όμως πολυ όμορφα.
Να περάσετε όλοι καλά
Θόδωρας

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη Πέμπτη σήμερα και πολλοί ανηφορίζουν για το χωριό μας.Θα θέλαμε πολύ να περπατήσουμε μαζί στις βόλτες σας κορίτσια, αλλά να το ξέρετε ότι θα είμαστε μαζί σας με τη σκέψη μας.Μην παραλείψετε να φωτογραφήσετε την ανοιξιάτικη φύση, για να τη δούμε κι εμείς,στις εξορμήσεις σας.
Γιαννωτιώτες της Γερμανίας, η ιδέα του Ηλία να συναντηθούμε είναι πολύ καλή, τι λέτε?Μακάρι να πραγματοποιηθεί, απο εμάς εξαρτάται.Ο καθένας με την παρουσία του εδώ ας εκφράσει την θέλησή του για συμμετοχή.
Καλή Ανάσταση και χαρούμενη Λαμπρή σε όλους, συγγενείς και συγχωριανούς στην Ελλάδα, στην Αυστραλία, στην Αμερική και στην Ευρώπη.

Λίτσα Αθ. Ντελή

Ανώνυμος είπε...

KALISPERA APO TO MELODY.
NA XERETISOUME OLOUS TOUS THAMONES TOU KAFENEIOU.
O KAIROS AUTES TIS MERES EINAI IDANIKOS GIA PASXALIA STO XORIO.POLLOI GIANNOTIOTES KSENITEMENOI APOFASISAN FETOS NA SOUVLISOUN TO ARNI STO XORIO.NA STEILOUME TA XERETISMATA SE OLOUS TOUS GIANNOTIOTES K NA EYXITHOUME KALI ANASTASI K KALO PASXA SE OLOUS.

to kafeneion είπε...

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

στους απανταχού συμπατριώτες μας

Ανώνυμος είπε...

Καλη Ανασταση σε ολους τους Γιαννωτιώτες Χρόνια πολλά και όμορφα.

Eκτός από τα γνωστά φαγοπότια και ξενύχτια, οι γιορτές σου δίνουν πολλές ευκαιρίες: να ευχηθείς στα αγαπημένα σου πρόσωπα, να ξανασμίξεις με άτομα που δεν βλέπεις συχνά.

-Μη λυπηθείτε το κοκορέτσι και το κατσίκι! Μην σκευτείτε τις παραλίες, άλλωστε η κοιλιά είναι αρχοντιά! Μην πίνετε μπύρες όταν είναι να οδηγείσετε, μόνο καλό κρασί!
Προσοχή στη χοληστερίνη και στα τριγλυκερίδια!!!!!!

Dimitra είπε...

καλησπέρα σε όλους τους Γιαννωτιώτες του κόσμου,χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία...
Ωραίο αυτό το Πάσχα στο χωριό,πραγματικά,κόσμος πολύς και ιδιαίτερα όμορφο το ότι πολλοί ήρθαν από Γερμανία(Ηλίας,χρήστος Γκουντουβάς,Κ.Παλιούρας),από βέλγιο ο Χρήστος ο Κελεπούρης,ακόμη και από Αυστραλία ο Καρακώστας ο Τάκης,και από Αθήνα-Θεσσαλονίκη...
ο καιρός καθαρά ανοιξιάτικος επέτρεψε βόλτες σε Μοναστήρι-καλύβα,αλλά γι'αυτά αφήνω να γράψει τις εντυπώσεις του ο Ηλίας, που μετά από 20 χρόνια έζησε Πάσχα στο χωριό ξανά και οι άλλοι ρεπόρτερ(Νικολέττα,Κ.Παλιούρας και όποιος άλλος βούλεται)...Πάρα πολλοί ήταν αυτοί που είπαν ότι παρακολουθούν την κίνηση στο καφενείο μας,όμως δε γράφουν,γιατί ντρέπονται ή νομίζουν ότι δε γράφουν καλά...όμως θα'ταν όμορφη η καλημέρα έστω, απ'όλους μας,για να νιώθουμε κι εμείς,οι πιο τακτικοί θαμώνες,ότι η δική μας καλημέρα σε κάποιους φτάνει και δε χάνεται κάπου στα κανάλια του διαδικτύου...
Πάντως,η τσίκνα που έβγαινε απ'όλα τα σπίτια τη μέρα της Πασχαλιάς ήταν απερίγραπτη..
Αντε και του χρόνου περισσότεροι...

Ανώνυμος είπε...

KFOR
xronia polla me ugeia kai eutuxia se olous tous thamones kai mi!poli orea pou arketi suxoriani mas tou eksoterikou epeleksan na kanoun to pasxa sto xorio mas kai fantazome tha perasan kai poli omorfa sto klima ton imeron!na sas enimeroso oti sto kossobo kaname anastasi kai mas efere to agio fos elikoptero ap euthias apo to aerodromio makedonia tis thesalonikis!i skepsi olon briskotan stin patrida kai sta agapimena prosopa pou autes tis meres oloi thelame na eimaste konta tous!
xronia polla!

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.Ελπιζω να περασατε καλα αυτο το πασχα,ειτε βρισκοσασταν στα πατρια εδαφη,ειτε μακρια απο την πατριδα.
Παντως εμεις που ειχαμε την τυχη και βρεθηκαμε στο χωριο το απολαυσαμε και λογω του καλου καιρου αλλα κυριως εξαιτιας του κοσμου που ειχε.Και αλλες φορες βεβαια ερχοταν κοσμος η διαφορα φετος ομως ηταν οτι αυτοι που ηρθαν βγηκαν και εξω,μα για καφε το μεσημερι,μα για ποτο το βραδυ.
Το χωριο απο Μ.Πεμπτη αρχισε να παιρνει ζωη.Απο το Σταυρο κιολας σου εσπαζε τη μυτη η μυρωδια της πασχαλιας.Μπαινοντας μεσα ολα τα ντβαρια ασπρισμενα,οι αυλες αγλειμενες και περβαζια γεματα λουλουδια.Το βραδυ στολιστηκε ο επιταφιος απο τη νεολαια με πρωτεργατη τον Μπαρμπα(Λιτσα,μην μιλας ντιπ.Τ"μερα τσ Λαμπρης γεννηθκεις.Εχεις αντρα μαλαμα που δεν εχει ανταλλαγμα).
Τη Μ.Παρασκευη,αφου μαζεψαμε αρμενακια απο τον Αη-Δημητρη,η Χατζουδενα ειχε τη φαεινη ιδεα να τα κανουμε γιρλαντες για να δωσουμε μια παραδοσιακη νοτα στον επιταφιο.Μας μαζεψε λοιπον στον Τσικρικα και ...ξεκινησαμε.Εκει να δειςθεαμα.Καφες,τσιγαρο,γυαλι ηλιου ,κους-κους και το βελονι με την κλωστη να παιρνει φωτια.Κρυσταλλω,Θωμαη μπραβο σας,αξιες κεντητριες.
Την Κυριακη ,αφου σκασαμε απο κρεας,κοκορετσιβγηκαμε ολοι,ολοι ομως για ποτο στο Μελοντι.Ποσα χρονια εχετε να δειτε τον Β.Κελεπουρη να χορευει μπρεηκ-ντανς?Ε,λοιπον εμεις αυτο το ζησαμε.Οι φιγουρες και το σπαγγατο πηγαινε συννεφο.Χασατε.
Τωρα το χωριο μας ειναι ερημο,μεχρι να ξαναγεμισει του Αγιου-Πνευματος.Αντε και του χρονου.
Υ.Γ.Καφετζη,πηρες απουσια.Σε περιμεναμε για καφε στο Μελοντι.
Νικολετα.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα, καλημέρα
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Χρόνια πολλά στις Αναστασίες και στους Αναστάσηδες
Χρόνια πολλά στις Γεωργίες και στους Γιώργηδες, υγεία και ευτυχία σε όλους.
Η ημέρα άρχισε πολύ όμορφα σήμερα βλέποντας φωτογραφίες όμορφες απο γνώριμα μέρη..
Πρώτα-πρώτα ο χορός με τις λαζαρίνες έξω απο την εκκλησία,μπράβο κορίτσια,μόνο που δεν μπόρεσα να σας γνωρίσω όλες.
Ο Αη-Δημήτρης πρέπει να είχε χρόνια να ακούσει τόσες φωνούλες παιδικές, τι ωραία!
Και πάνω στο βουνό ...τέλεια, δεν το κρύβω ...ζήλεψα.
Μπράβο κορίτσια νάστε καλά ,και του χρόνου να φτιάξετε γιρλάντες για τον επιτάφιο,ελπίζω παρέα.
Νικολέττα,τα περιέγραψες πολύ γλαφυρά σ΄ευχαριστούμε.
Αδελφέ τι υπέροχη φωτογραφία τράβηξες, με τον Άη-Νικόλα και το ουράνιο τόξο, καταπληκτική....
Πολλοί οι ξενιτεμένοι που δεν είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε,ας δώσουμε ραντεβού για του χρόνου.

Καλημέρα
Λίτσα Αθ. Ντελή

to kafeneion είπε...

Τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών είναι του Νίκου Χατζούδη που μου τις έστειλε και τον ευχαριστούμε

NIKOS NEWS είπε...

Μικρή διόρθωση, τα πνευματικά δικαιώματα Τζήκα Μαρία εγώ απλά τις απέστειλα.

Dimitra είπε...

γεια και χαρά σας...
Νικουλάκι,μπράβο,αν και μας έχεις σούρει πολλά εμάς τις γυναίκες,ξέρεις να τιμάς το στεφάνι σου...
Λίτσα,του χρόνου να'σαι κι εσύ με το Ελενάκι στο πασχαλινό σκηνικό,να'μαστε πολλές...
Λιάκο,ενώ περιμένουμε το ρεπορτάζ"Πάσχα στο χωριό-2009" να σου πω ότι έπεσε σήμερα στα χέρια μας το dvd με τη "Ντουβρά tv"και τα ραγκατζιάρια από τη δεκαετία του '80 και γελάσαμε με την ψυχή μας.Δε μπορεί να κυκλοφορήσει και στο καφενείο,άραγε?
Και τώρα,κοινωνική ενημέρωση:
Ο Μίλτος αγναντεύει ήδη τα πέλαγα τση Κρήτης...
Ο Κώστας ο Μπαράκος βάφτισε την κόρη του,και το όνομα αυτής Βασιλική....
Αρραβωνιάστηκε η Βαρβάρα Τσιουρή,του Χάρη και της Κρυστάλλως...
Αντε,και στα δικά σας οι λεύτεροι...

to kafeneion είπε...

.............................

Τ΄Αη Γιωργιού χθές
Ζωοδόχου Πηγής σήμερα

Χρόνια πολλά σε εορτάζουσες κι εορτάζοντες

Μαρία Τζήκα-Χατζούδη με συγχωρείς, τα πνευματικά δικαιώματα σου ανήκουν από τις πολύ ωραίες φωτογραφίες. Και επειδή ξέρουμε ότι μας βλέπουν πολλοί στην ξενητιά, οι φωτογραφίες αποτελούν μια γέφυρα με την πατρίδα....

tsiouris είπε...

Αγαπητοί καφενόβιοι,
σαν σε ψέμα όλα αυτά που έζησα την περασμένη βδομάδα. Έκτακτο ήταν το ταξίδι για να επισκεφτώ τη μάνα μου, αλλά δε σας κρύβω πως έκανα και το πιο όμορφο Πάσχα των τελευταίων 20 ετών.
Συγγενείς , φίλοι, γείτονες, ξενιτεμένοι και η μαγευτική φύση έκαναν τις μέρες αξέχαστες. Βόλτα στο μοναστήρι, στο φράγμα στις κουπάνες, στον Αη Γιάννη παρέα με ένα τσούρμο παιδιά και τόσους φίλους πως να ξεχαστούν;Τελικά στο βουνό αναβαίνεις με την καρδιά κι όχι με τα πόδια. Και μόλις φτάσεις στην κορυφή γύρω, πάνω και κάτω ο χρόνος. Χάρηκα που σας είδα όλους.
Ανίψια,Γιάννη,Μίλτο,Δήμητρα, Ασήμούλα,Δημητρη Ζάμπουλα, Χρήστο από το Βέλγιο. Κώστα από το Μόναχο, Χρήστο Γκουντουβά,....... Στέλιο δώσε στίγμα. Εύγε στη Φωτεινή για τις αβγοκεφτέδες,
Δήμητρα, η ντουβρά τιβί που είδες είναι η μισή. Λείπουν οι συνεντεύξεις, οι ανταποκρίσεις και οι διαφημίσεις. Μίλτο καλό καλοκαίρι στην Κρήτη. Σύντομα θα στείλω και φωτογραφία, η οποία θα εκπορθήσει τη φωτογραφία του καφετζή μας στην εμφάνιση του καφέ.
Την εποχή αυτή είμαι στην τσίτα λόγω μια εκδήλωσης που ετοιμάζω για τις 30.05. Αν χάνουμε κάπου κάπου, αυτός είναι ο λόγος.
Ξάφε Γιάννη, χρόνια πολλά στη Ζωή σου.
Ηλίας

Ανώνυμος είπε...

εντάξει,παιδιά,ας μην το κάνουμε θέμα με τα πνευματικά δικαιώματα,φωτογραφίες να υπάρχουν για να βλέπουμε...
ωραία περάσαμε το Πάσχα,άντε και του Αγίου Πνεύματος ακόμη καλύτερα...Λίτσα,του χρόνου σε θέλουμε μαζί μας στις βόλτες...
χαιρετίσματα σε όλους
Μαρία Τζήκα

Ανώνυμος είπε...

Γιαννωτιώτες σε όλον τον κόσμο,καλησπέρα.Είμαι και εγώ μια απ'αυτούς που επισκέπτονται καθημερινά τη σελίδα μας και αποφάσισα να κάνω την αρχή από την ομάδα των διστακτικών.Αν και ανήκω στη νεότερη γενιά,για την οποία συχνά οι μεγαλύτεροι πιστεύουν οτι αποποιούμαστε το χωριό,εντουτοις τα βιώματα μας ανταγωνίζονται σχεδόν αντάξια αυτά των παλαιοτέρων και με τιμή και περηφάνια,προσωπικά διατρανώ οτι είμαι γιαννωτιώτισσα και παρακινώ όλους τους νεότερους να μην ξεχνούν τις ρίζες τους.Μπαρμπα-Λια φρόντισε να΄χεις σύντομα έτοιμο το επόμενο dvd και μην ξεχάσεις τη διαφήμιση του τραχανά kai οπωσδήποτε την κοκκινοσκουφίτσα.Εδώ,όσοι είδαν τη ντουβρά tv(γιατί φυσικά η ανιψιά σου σου κανε τσάμπα διαφήμιση-σ΄έχω κάνει famous)υποκλίνονται.
Αγγελική Δημ.Τσιουρή

Ανώνυμος είπε...

Μόνο μιά βδομάδα πέρασε απ΄τις όμορφες μέρες που ζήσαμε στο χωριό και σκορπιστήκαμε,όπως συνηθίζεται σε όλα τα πιθανά μήκη και πλάτη.Καλά νάμαστε να ξανανταμώσουμε.Κοινή διαπίστωση όλων από τις συζητήσεις που έγιναν, ότι το Blog συνέβαλε αρκετά στο να δημιουργηθεί αυτή η ατμόσφαιρα που βιώσαμε.Αν αφήνουμε και το επισκεπτήριο μας γράφοντας κατι, όταν μπαίνουμε θα έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
Αγγελική να ζητήσεις προμήθεια από τον Ηλία για την προώθηση της ταινίας του.
Με την ευκαιρία να στείλω τους χαιρετισμούς μου από την Κρήτη στον Παναγιώτη,την Γιαννούλα στον Atha και την Βίκη και καλά στέφανα

to kafeneion είπε...

TA χαιρετίσματα
στο Τορόντο και στο Μόναχο και στην Αθήνα που μας επισκέπτονται τώρα

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα σε σας που τώρα είστε στο καφενειο

Ανώνυμος είπε...

καλημερα σε ολους απο τα γιαννωτα
το χωριο επανηλθε στους γνωριμους
ρυθμους μετα την ευχαριστη ομως για ολους πασχαλινη γιορτη.η φυση στο χωριο συνεχιζει να γιορταζει αγνοωντας τη δικη μας καθημερινοτητα,μιλτο λιολιο το τι συμβαινει αυτο το καιρο στο βουνο δεν περιγραφεται,ηλια συμφωνω απολυτα στο βουνο ανεβαινεις με την καρδια κ οχι με τα ποδια,πλεον η προσοχη μας στεφεται στη γιορτη του αγιου πνευματος ακομη δεν εχει οργανωθει κατι κ θα πρεπει να βιαστουμε αν θελουμε το πανηγυρι να γινει κ φετος.προτασεις βοηθεια δεκτες.επισης δε γιναν οι καθιερωμενες στο συλλογο εκλογες
agrigortsia news τηλεμαχος

to kafeneion είπε...

καλημέρα Τηλέμαχε

καλημέρα στο melody

καλημέρα στο χωριό

Στρυμπώνης Μίλτος είπε...

Τηλέμαχε γειά και χαρά σου!
Σου στέλνω ιδιαίτερους χαιρετισμούς από την Κρήτη.Θέλω να πιστεύω ότι περιγράφονται όλα όσα εισπράτεις την Άνοιξη στο Βουνό, και σε δεδομένη ευκαιρία(βλέπε επόμενη διανυκτέρευση στην καλύβα θα μας τα εξιστορίσεις αντάμα με τον Teo και με τους ανόλογους κώδικες).Αλήθεια με το βιβλίο Επισκεπτων έχουμε κανένα νέο;
Ηλία αν θέλεις υλικό για την εκδήλωση που ετοιμάζεις μπές στο Greek TV Series μετά στο TV Shows και στη συνέχεια στο Eξιστορείν και Ιστορείν και επέλεξε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
Θόδωρα γειά και χαρά σου!
Καλησπέρα σε όλους.

to kafeneion είπε...

την Τρίτη του Πάσχα με ξεναγό! τον Γιάννη Τσιουρή ανέβηκα στην καλύβα στον Αη Γιάννη και γυρίσαμε το βουνό. Πράγματι την εποχή αυτή είναι χαρά θεού , όπως περιγράφει κι ο Τηλέμαχος.
Μίλτο λυπήθηκα που δεν βρήκα το βιβλίο εκεί..( Επιλήφθηκε η σκώτλαντ Γιάρντ απ΄ότι πληροφορήθηκα για την περίεργη αυτή εξαφάνιση)

τα δέοντα σε όλους

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα στους επισκεπτες τωρα.

Ανώνυμος είπε...

Καλώς την Αγγελική την ανιψιά μου στο καφενείο μας. Άξια και δηλωμένη Γιαννωτιώτισσα, πολύ χάρηκα που σε διάβασα.
φιλιά θείος Ηλίας

Ανώνυμος είπε...

geia sou theio liako sto germany (ta filia mou stin oikogeneia sou)
kai theio milto stin crete..sas perimenoume stis 31maiou.(you know)..ta deonta mou ston Mr kafeneion..anamenoume tou Agiou Pneumatos na zisoume kai pali istorikes stigmes opws autes tou Pasha. kalinihta se olous.
aggeliki.

to kafeneion είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Σε όλους σε όλον τον κόσμο

Ανώνυμος είπε...

Γεια και χαρά σε όλους σας Γιαννωτιώτες.
Είμαι και εγώ ένας από τους πολλούς επισκέπτες του καφενείου.
Επισκεφτομαι συχνά το καφενείο και μαθαίνω τα νέα του χωριού μας.
Πολλά έχουν αλλάξει και χαίρομαι πολύ για τις θετικές αλλαγές, θέλω όμως να επισημάνω κάτι.Πολύ ωραία όλα και πολύ καλή η προσπάθειά σας, αλλά νομίζω ότι έχετε κάνει ένα μικρό-μεγάλο ατόπημα. Χρόνια και χρόνια στο Τροχαλο υπήρχε η καλύβα " ΤΟΥ ΜΠΑΣΙΑ" και παραπάνω στα 500 μέτρα ήτα ο Αι- Γιάννης. Ποτέ δεν υπήρξε καλύβα του Αι -Γιάννη ή σαλε( αν θυμάμαι καλά γιατί και εγώ περπάτησα σε αυτά τα μέρη). Για χρόνια ο παππούς ο Μπασιάς ζούσε σε αυτήν την καλύβα και ήταν σημείο αναφοράς στο Τροχαλο η καλύβα. Αυτό είναι το μικρό σχόλιό μου γιατί καλό θα ήταν να θυμούνται "σωστά" οι παλιότεροι για να μαθαίνουν " σωστά" και οι νεότεροι τις τοποθεσίες του χωριού μας. ΈΧΟΥΜΕ στο χωριό μας Σκοτλαντ - Γιαρντ???
ΕΓΩ θυμάμαι μόνο τον ντραγάτη ή μήπως έχουμε και μυστικούς πράκτορες? Τι γίνετε βρε παιδιά??
Να είστε όλοι καλά
Χριστός Ανέστη

to kafeneion είπε...

αγαπητέ συγχωριανέ

καλώς ήρθες στο καφενείο μας και πες μας και ποιος είσαι για να μεγαλώνει η παρέα μας σε όλο τον κόσμο.
Όσο για την καλύβα σε παραπέμπω στην παρουσίαση της καλύβας και στο ιστορικό της τον φεβρουάριο αν δεν το έχεις δει.
όσο για την "Σκότλαντ- Γιάρντ", για να καταλάβεις στην Καλύβα υπήρχε ένα βιβλίο εντυπώσεων των επισκεπτών , που τις μέρες πριν το Πάσχα στην Μεγάλη εβδομάδα κάποιος το εξαφάνισε και μέχρι την Τρίτη του Πάσχα δεν είχε βρεθεί....περί αυτού ο λόγος. Κι επειδή είχαν γράψει αρκετοί επισκέπτες περαστικοί , γι΄αυτό και το ...ψάχνει η """Σκότλαντ Γιάρντ""".

Dimitra είπε...

γεια και χαρά σας
Αγγελική,καλώς ήρθες στην παρέα,άντε να πέσει λίγο ο μέσος όρος ηλικίας του καφενείου,υπόλοιποι νεαροί που διαβάζετε,δώστε στίγμα...
Να σας ενημερώσω ότι ο Τάκης και η Ρωξάνη έγιναν ευτυχείς παππούδες σήμερα...
αγαπητέ συγχωριανέ,καλή η επισήμανση για την ονομασία "τρόχαλο",όντως καλό είναι να τα θυμόμαστε και να τα μαθαίνουμε σωστά,όσο για τα σαλέ,τη Σκότλαντ Γιαρντ,τα πνευματικά δικαιώματα,τις διαφωνίες ανδρών-γυναικών κ.τ.λ.,
κουβέντες της παρέας απλώς, για να έχει και λίγη πλάκα η βόλτα μας στο καφενείο...

σας χαιρετούμε,γιαννωτιώτες του κόσμου
Υ.Γ.Ελλη,αδερφέ,χάθκητι...

to kafeneion είπε...

...................................
μαύρα μεσάνυχτα στην ευρώπη
στο Τορόντο μουργκίζει και στην Αυστραλία εκεί στο Rowville ξημερώνει

τα δέοντα σε όλους

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
to kafeneion είπε...

καλημέρα

agriogortsia news
melody bar

καλημέρα στον κόσμο όλο

to kafeneion είπε...

και καλή πρωτομαγιά σε όλους αύριο

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα, καλημέρα,

Δεν ξέρω για σας, αλλά εμείς εδώ απ΄ότι φαίνεται πρωτομαγιά θα κάνουμε στο σπίτι, μιας και ο ήλιος έχει κρυφτεί και απειλητική συννεφιά μας προετοιμάζει αρνητικά για την αυριανή ημέρα.Βροχούλες πρετοίμασαν το έδαφος.........
Γειάσας Αγγελική, Μίλτο(άρχισαν τα μπάνια στην Κρήτη?)
Να ζήσουν οι νεοαρραβωνιασμένοι, το καινούριο μωρό και καλά στέφανα στα ανήψια στην Αυστραλία.
Μαρία μπράβο για τις φωτογραφίες, είσαι φοβερή.

να περάσετε καλά όλοι αύριο....
Λίτσα ΑΘ. Ντελή

Dimitra είπε...

χαρούμενη Πρωτομαγιά αύριο σε όλους,με λουλούδια σε παιδικά κεφαλάκια και στο μαγιάτικο στεφάνι της ξώπορτας...
λουλούδια μαζεμένα απ'τον Αϊ-Δημήτρη,το βουνό,από τα πάρκα των μεγαλουπόλεων ή από τα σκοτεινά δάση στις πολιτείες του βορρά...λουλούδια στις καρδιές και στις ζωές όλων...

123kostas είπε...

Καλημερα,καλη πρωτομαγια στους απανταχου Γιαννωτιωτες.
Με ομιχλη υποδεχτηκαμε τον Μαη εδω στον κρυο βορρα αλλα τα πραγματα καλυτερευουν.
Λιακο,το οργανωνουμε για τις 30 του μηνα,μενει να δουμε μονο ποσοι θα ειμαστε που θα κανουμε σιαπαν.
Θα εχεις νεα μας εγκαιρως.

Κ.Ταχατος

to kafeneion είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ...

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα στο καφετζή και καλό μήνα.

to kafeneion είπε...

καλό μήνα

Ανώνυμος είπε...

che bell paese...
continuate pure a mettere delle foto
specialmente le montange sono proprio bellissime
uns saluto a Costa da
Manuel

cafeman είπε...

hello Manuel!

where are you from??

to kafeneion είπε...

καλως την Βασιλική και τον Δημήτρη

καλώς ηρθατε στο καφενειο μας.
ευχόμαστε να τα καταφέρετε να βρεθειτε η παροικία εκει στην Γερμανία....

Ανώνυμος είπε...

Καλό μήνα σε όλους,

Τελικά ο καιρός ήταν πάρα πολύ καλός και μας προέτρεψε να πάρουμε τα βουνά!! μη ρωτάτε τί υψόμετρου,
ήταν πραγματικά υπέροχα.
Eκεί στο χωριό πώς περάσατε την πρωτομαγιά?

Αναμένουμε τη συνάντηση στις 30/5 εδώ πάνω.....

Καλό Σαββατοκύριακο
Λίτσα Αθ. Ντελή

Dimitra είπε...

γεια σας,
ξαδέρφια Βάσω και Δημήτρη,να'στε καλά εκεί στη Γερμανία
Λίτσα,πάει,χάλασε ο κόσμος,εμείς εδώ να ψήνουμε στις πιλοτές,λόγω βροχής κι εσείς εκεί να παίρνετε τα βουνά...
μνημοσυνο του παππού-Βασίλη αύριο,για κάποιους χωριανούς που θέλαν να ενημερωθούν,γιατί δε μπόρεσαν να έρθουν στην κηδεία...
μας περιμένουν στο χωριό και για να φυτέψουμε,τώρα τι και πού,δεν ξέρω,θα σας γελάσω...
Οπως και να'χει,όμως,λίγο παραπάνω πράσινο το χρειάζεται το χωριό...

το καφενειον είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλους

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά,την πρωτομαγιά δεν έγινε κανένα σκηνικό στο χωριό?
για γράψτε καμμιά ανταπόκριση...

to kafeneion είπε...

περιμένουμε από το agriogortsia news kai apo to melody ta nea
kai ta sxetika...και φυσικά από όλους όσους ηταν στο χωριο να μας μεταφέρουν νέα...

Ανώνυμος είπε...

Κώτσιος Μόναχο

Γειά στους καφενόβιους.
Παιδιά θα γράψω ένα ωραίο που άκουσα στου καφενείου τ' Γιάν στου χουριό.

'Ενας παππούς απ' τ' γιαννουτά πήγει στου παζάρι κι είχει ξεχάσει του φερμουάρ απ του πανταλόνι ανοιχτό, φαίνουνταν του βρακί.
Τουν βλέπει ενας νεαρός κι τουν λέει:
-Ε παππού του φερμουάρ απ το παντελόνι το έχεις ανοιχτό, θα βγεί απ έξω.
-΄Αρα πιδίμ καλό κι οι πόρτις απ τα νηκρουταφεία ανοιχτές είνι, είδης εισύ κανα πηθαμένου απ όξου.

Χαιρετώ.

Ανώνυμος είπε...

γεια σας χωριανοί
καλό μήνα,άντε να καλοκαιριάσει σιγά-σιγά,
τέτοιο Μάη δε θυμάμαι άλλη φορά,μουχλιάσαμε από την υγρασία.
χαιρετισμούς ιδιαίτερα στους ξενιτεμένους
αδερφέ,περιμένουμε μήνυμά σου...
Ντίνα Ζάμπουλα

eva parveris είπε...

Hi Everyone


Had my brother Arthur's wedding on Saturday. Had a great time. Wish everyone was with us.


Lots of kisses to theo Ilias and family in Germany, and also a big hug to my 2nd family in Larisa. Filakia Theo dimitri, Sotiria, Thanasi and Angeleki.

Ανώνυμος είπε...

χαιρερηματα στο Τοροντο

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα απο melody bar.πρωτομαγια 100 ατομα στο μοναστηρι αρνια,γουρουνοπουλα,κρυο,βροχη,αρκετο κεφι και χορος.Με κοσμο απο απο γυρω χωρια κ Λαρισα.Οσον αφορα τις εκδηλωσεις του αγ.πνευματος αποφασιστηκαν τα εξης παρασκευη 5 ιουνιου χοροεσπεριδα στο χωρο του σχολειου με δημοτικη ορχηστρα και χορευτικα συγκροτηματα σαββατο 6 μαλλον εκδηλωση για νεολαια με εντεχνη κ ροκ μουσικη κυριακη 7 εσπερινος στο μοναστηρι κ διανυκτερευση δευτερα 8 λειτουργια στο μοναστηρι κ χορος μετα.την κυριακη ειναι ευρωεκλογες ειναι ομως κ μερα εκλογων για το νεο Δ.Σ.του συλλογου εξω απ το σχολειο θα υπαρχει καλπη κ γι αυτο.θελουμε να ενισχυσεται το συλλογο κ οικονομικα με τη συνδρομη των 10ευρω οτι μπορει ο καθενας για να γινονται τα ονειρα πραγματικοτητα αυτα προς το παρων σας προσκαλουμε κ σας περιμενουμε ολους.τηλεμαχος,ρηγας απο melody

Ανώνυμος είπε...

Poli epivlitiki i fotografia tou olympou.Efkairia loipon na voithisoume na anakyrixthei to iero vouno mas ena apo ta 7 fysika thavmata tou kosmou.
Idi vrisketai stin tetarti thesi kai prokeimenou na perasi ston teliko pou arxizei ton Ioulio,prepei na anevei toulaxiston stin triti thesi.
Sto www.new7wonders.com ginetai i psifoforia online i akomi kai tilefonika.

Ilias Tsiouris είπε...

Hallo, Eva in Melburne
Thanks for your greetings.
Lot of kisses to you and all the family.
theios Ilias Germany

to kafeneion.. είπε...

καλημέρα καλημέρα
το καφενειο είναι πάντα εδώ

χαιρετήματα στο χωριο στα παιδια
και ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
ευχόμαστε να είμαστε περισσότεροι στο χωριο του Αγίου Πνεύματος και να Απολαύσουμε τις ημέρες.

Χαιρετήματα στην Αυστραλία στην Εύα και σε όλο το σόϊ

Τα χαιρετήματα σε όλους τους επισκέπτες του καφενειου που μας βλέπουν από όλο τον κόσμο Αμερική, Καναδά,Αυστραλία και Σερβία, Γερμανία Βέλγιο...

Στρυμπώνης Μιλτος είπε...

Θανάση και Βίκη σας στέλνουμε τις πιο θερμές ευχές μας για ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ,να είστε πάντα αγαπημένοικαι χαρούμενοι όπως τώρα.
Γιαννούλα,Παναγιώτη,Ευα και Κώστα και στην μικρή Βικτωρία να περάσετε όμορφα στο γάμο και ναξέρετε ότι αυτή τη μέρα η σκέψη μας είναι μαζίσας.
Από την Ξανθή τον Κωνσταντίνο,τον Ορέστη και τον Μίλτο .Σας στέλνουμε την αγάπη μας!

to kafeneion είπε...

Κώστα

νομίζω τα εξ αριστερών είναι Ζαμπουλουλια...
(μπας και τουλάχιστον τα μισά τσίπουρα !!!!!!!!!!!)
Πάντως δύσκολα τα πράγματα με τέτοιες φωτογραφίες...

γεια σου Μίλτο.
αλήθεια το βιβλίο βρέθηκε???


τα δέοντα

Ανώνυμος είπε...

γεια σας...
Εύα στη αυστραλία,σε χαιρετούμε,τις ευχές μας στον Αθα για χαρά,υγεία,ευτυχία...
Γιάννη,οι δουλειές πάνε μάλλον καλά στο καφενείο,ανακαίνιση βλέπουμε,ωραία αίσθηση το σύστημα που βλέπεις ποιοι άλλοι είναι ή πέρασαν απ'το καφενείο...
κι αφού ψηφίσαμε για τον Ολυμπο-με την εικόνα του μεγαλώσαμε-έτοιμοι να ψηφίσουμε στις εκλογές,ωραίο τριήμερο προβλέπεται αυτό,μπράβο στα παιδιά στο χωριό που οργανώνουν τόσα πράματα...
εσείς εκεί στη Γερμανία,μετά τη σύναξη που ετοιμάζετε,δεν κατηφορίζετε καμμιά βόλτα στις εκλογές?καλή ευκαιρία είναι...

Βασίλης-Δήμητρα,Λάρισα

Υ.Γ.αδερφέ ,περιττό να σου πω ότι έπαθα σοκ ανοίγοντας τον υπολογιστή και βλέποντας τη φωτογραφία...

theo tzikas είπε...

Γεια σας από Γερμανία
Χαιρετισματα και ευχές στην Αυστραλία.
Ηλία στις 30 θα είμεστε κιεμείς στο Darmstadt. Θα τηλεφωνηθούμε για την ώρα συνάντησης. Λίτσα και Κώστα Τ. χαίρομαι που θα βρεθούμε.
Τα δέοντα στο Melody γεια σου Τηλεμαχε και Γιάννη
Η δικιά μας οινονομική ενίσχυση για το σύλλογο θα ρθει το καλοκαίρι.
Τηλέμαχε τι κάνει το βουνό;
Όταν ξανανέβεις στο πουλστάβρι ρήξε μια φωνή δυνατή ... θα σακούσω εγώ, σίγουρα και ο Μίλτος απο την Κρήτη.

Γεια σου καφετζή μας

Σε όλο το καφενείο πολλους χαιρετισμούς

Theo

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΣΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΜΠΟΥΛΑΣ,ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΧΑΤΟΣ,ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΑΧΑΤΟΥ,ΝΤΙΝΑ ΖΑΜΠΟΥΛΑ.ΠΟΥ?ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

hi cuz, congratulations on your brother's wedding,whom i have been looking for on his mobile for days.say hi to everybody on behalf of me. miss u heaps.
γεια σας συγχωριανοι.
Αγγελική.

123kostas είπε...

Γεια σε ολους

Γιαννη,τα τσιπουρα στο ακεραιο(αν και μαρτυρσις τον αποστολεα).
Ο ανωνυμος εχει και τον μεζε κερασμενο.100% επιτυχια.
Αδερφη,σαρπραιζ που λεμι κι στ Γιαννουτα
Λιολιο,σαφως και θα τα πουμε στις 30 του μηνα.
Λιακο στειλε ενα τηλ.για τα περαιτερω.
Παιδες,η εκφραση ευτυχιας στο προσωπο της Ντινας τα λεει ολα.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΤΙΝΑΚΙ.

Την καλημερα μου σε ολους.

Ανώνυμος είπε...

καλημερα γιαννωτιωτες του κοσμου
καφεμαν το βιβλιο επισκεπτων βρεθηκε τελικα,ελπιζω να σαι χωριο αγ.πνευματος.δημητρα ελπιζουμε να ναι ενα καλο τριημερο με πολλους επισκεπτες.οι στοχοι του συλλογου για φετος ειναι η μετατροπη του γηπεδου τενις σε 5χ5.η δημιουργια ιστοσελιδας,συνδεση ιντερνετ στο κτιριο του συλλογου,η διοργανωση των καθιερωμενων εκδηλωσεων,απλοι κ ταπεινοι στοχοι τα εσοδα μας ειναι ελαχιστα ως μηδαμινα,τα σχεδια πολλα κ μεγαλα,οι προτασεις του ηλια ειναι καλες χρειαζονται ιδεες κ προτασεις απ ολους οπως κ συμμετοχη η τεχνολογια πλεον βοηθαει στο να χουμε τον παγκοσμιο συλλογο που ανηκει σ ολους κ εργαζεται για το χωριο κ οτι αυτο σημαινει για τον καθενα μας.λιολιο στο βουνο μια γιορτη καθε μερα
τα δεοντα σ ολους
anthismeni agrigortsia news tilemahos

to kafeneion είπε...

καλημέρα στo anthismeni agrigortsia news tilemahos

καλημέρα τεο
καλημέρα 123Κώστα(συγνώμη που μαρτύρσα δεν θα το ξανακάνω.. επλήγη η εχεμύθεια του καφετζή!)

καλημέρα Αγγελική
Στέλνω κι εγώ τις ευχές μας στον Αθαν στην Αυστραλία - τις πιο θερμές ευχές Εύα να τις μεταβιβάσεις - κάθε ευτυχία.

γεια σου Ηλία τα δέοντα στη φαμίλια

γεια σου Δήμητρα κ Βασίλη
γεια σου Ντίνα

χαιρετώ κι όσους μας βλέπουν και περιμένουν νέα από το χωριό και έστω και νοερά μας στέλνουν την καλημέρα τους

Ανώνυμος είπε...

γεια σας παιδιά
λοιπόν Δήμητρα,αν εσύ βλέποντας τη φωτογραφία σοκαρίστηκες,εγώ χαντακώθκα.
Βρε χαμένο,ξάδερφε,δε βρήκες καμμιά άλλη να στείλεις?
πρέπει να σκεφτώ τρόπο να εξιλεωθείς το καλοκαίρι,που θα'ρθεις,θα είμαι αμείλικτη...
χαιρετίσματα σε όλους

Ντίνα Ζάμπουλα

Ανώνυμος είπε...

Βαγγέλη, σ΄ευχαριστώ για το cd του Χατζιδάκι που μου έκανες δώρο το Πάσχα.Το ακούω τακτικά όλο το διάστημα.
σε χαιρετώ
Ηλίας

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλες τις μανούλες του κόσμου

Ανώνυμος είπε...

χαιρετισμούς σε όλους και ειδικά στο θείο Κώστα στη Γερμανία

Τζήκα Μαρία(του Βασίλη και της Δήμητρας)

Χαιρετισμούς σε όλους τους συγγενείς μου στην Ελλάδα ,στην Γερμανία ,
στην Αυστραλία και στον Καναδά
Ολυμπία Παπατριανταφύλλου(του Δημήτρη και της Θωμαής)

tzikas vaggelis είπε...

Χαιρετίζω τους απανταχού Γιαννωτιώτες σε Ελλάδα, Γερμανία, Αμερική, Καναδά........Ηλία την επόμενη φορά που θα βρεθούμε θα σου δώσω ένα καταπληκτικό cd. Πραγματικό γεγονός που συνέβει το πάσχα στο χωριό. Υιός γνωστού και μή εξαιρεταίου Γιαννωτιώτη που ζεί στην Αθήνα κατά το τσούγκρισμα των αυγών και αφού έσπασε το δικό του άρχισε να το ζουλάει και να το πατάει με τα χέρια και ξαφνικά άρχισε να κλαίει. Στην ερώτηση γιατί κλαίει απαντά στον πατέρα του..μπαμπά δεν έχει παιχνίδι μέσα..........Έτσι μεγαλώνουν σήμερα τα παιδιά των Αθηναίων.......

to kafeneion είπε...

...σ΄όλους τους αγαπητούς μας συγχωριανους και φίλους που βρίσκονται σκορπισμένοι
σε
...
Athens
Munich
Larisa
Thessaloniki
Frankfurt am Main
Weston
Darmstadt
Patrai
Mannheim
Cranbourne
Stuttgart
Volos
Chalandri
Cologne
Melbourne
Heidelberg
Sinsheim
Nea Ionia
Leimen
Brockton
Eschborn
Belgium
Elassona

και αλλού και επισκέπτονται το καφενείο μας καθημερινά

στέλνει την καλημέρα και πολλά χαιρετίσματα σε όλους ......

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητές μακρινές ανιψιές: Μαρία της Δήμητρας και του Βασίλη και Ολυμπία της Θωμαής και του Δημήτρη, χάρηκα πολύ όταν είδα τα ονόματά σας και τα χαιρετίσματα που στέλνετε.Είστε οιπιο νέες επισκέπτριες του παράξενου αυτού καφενείου και σας εύχομαι να έχετε καλό ποδαρικό σ΄αυτό.
Χαιρετίσματα από τη Γερμανία
θείος Ηλίας

Dimitra είπε...

γεια χαρά σας...
Περίπτωση αληθινή,σαν του Ευάγγελου:παιδιά της πόλης επισκέπτονται οτυς παππούδες στο χωριό.Ξαφνικά,το ένα βλέπει ένα γουρούνι και αρχίζει να φωνάζει έκπληκτο:μπαμπά,μπαμπά,κοίτα ένα μεγάλο κουμπαρά...
κατά τα άλλα ,πολλές ευχές σε όλα τα γιαννωτιωτάκια πρώτης,δεύτερης και τρίτης γενιάς για καλή επιτυχία στις εξετάσεις που αρχίζουν...
Πάντως,περίεργη,αντιφατική εποχή κι αυτή η Ανοιξη...απ'τη μια χρώματα,ομορφιές ,μυρωδιές κι απ'την άλλη,πάντα η αγωνία και το διάβασμα για τις εξετάσεις...
Πάνε αυτά τα δύο μαζί?δεν πάνε...

to kafeneion είπε...

την καλησπέρα μου

και την συγνώμη για την παράλειψή μου να χαιρετήσω ιδιαιτέρως τις μικρότερες θαμώνες στο καφενείο μας Μαρία Τζήκα και Ολυμπία Παπατριανταφύλλου, γιατι το καφενειο αυτό είναι για όλες τις ηλικίες! γεια σας κορίτσια...

τα δέοντα σε όλους

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και χρόνια πολλά στον Αχιλλέα που γιορτάζει σήμερα και στους Λαρσινούς που γιορτάζουν τον προστάτη τους.Ο καιρός πολύ καλός για να πιείτε καφέ στις πλατείες,..όσοι δεν είστε σε δουλειές...
Ντίνα,οι φωτογραφίες απο την παιδική ηλικία είναι πάντα όμορφες πόσο μάλλον όταν είναι και ασπρόμαυρες!
Απο τη φωτογραφία εγώ μόνο τη Δήμητρα και τον Κώστα γνώρισα...το μισό κέρασμα...
Ας ακολουθήσει και κάποιο άλλο κουίζ,.....μήπως και σταθούμε πιό .....τυχεροί!!!
Λίτσα Α. Ντελή

Dimitra είπε...

Λίτσα,
δεν ξέρω αν σας έλειψε τίποτε άλλο από τη Λάρισα,εκεί στη Φραγκφούρτη,
όμως για ένα είμαι σίγουρη:ότι πολύ σας έλειψαν οι χαλλλλαροί καφέδες στην πλατεία Ταχυδρομείου...

vinumbonum είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
123kostas είπε...

Γεια σου Μαρουλι,κοπελαρα μου εκει στ Λαρσα

Λιτσα,για σενα θα κανω μια εξαιρεση,εχεις το κερασμα ολοκληρο.

to kafeneion είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

to kafeneion είπε...

καλησπέρα στους επισκέπτες στο

Munich

Larisa

Thessaloniki

Athens

Frankfurt am Main

Patrai

Kosovo

Mannheim

Cranbourne

Cologne

Darmstadt

καλησπέρα σας

Ανώνυμος είπε...

καφετζή,μπράβο
το βίντεο απ'τ'κατηβρύση με τ'αηδόνια να κελαηδούν δεν παίζεται

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ melody bar.
ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΩΝΤΑΙ.ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΜΕ ΙΣΧΥΕΙ,ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΛΟΓΩ ΤΟΝ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΕΝΤΕΧΝΗ ΒΡΑΔΥΑ.ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.ΗΔΗ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΕ ΡΑΔΙΟ,ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Κ.Τ.Λ.
ΚΑΦΕ ΜΑΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΑΘΗΚΕΣ?ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ.melody bar-agrigortsia news.

to kafeneion είπε...

χαιρετώ ιδιαιτέρως το melody bar kai agriogortsia news....
to kafeneio ειναι εδω παρέα με τους επισκέπτες και τους θαμώνες του. θα βρεθούμε την παραμονή της Αγια Τριάδας γιατί θα λείπω εκτός συνόρων ως το Σάββατο...

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα,καλημέρα,
Δήμητρα, η αλήθεια είναι .... ότι οι καφέδες είναι πιό χαλαροί εδώ και οι πλατείες πιό όμορφες από την πλατεία ταχυδρομείου τι να λέμε......
Λίτσα Ντελή

Dimitra είπε...

καλημέρα,καλημέρα
παιδιά στο χωριό,θα είμαστε εκεί από νωρίς...
Λίτσα,μας δίνεις επιπλέον κίνητρα για να μετοικήσουμε κι εμείς βόρεια...δεν αποκλείεται καθόλου...

to kafeneion είπε...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ
σήμερα
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όσους γιορτάζουν
και να τους χαίρονται οι δικοί τους.

ιδιαιτέρως ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους αγαπητούς μας θαμώνες και επισκέπτες Κωσταδες , Κωνσταντίνες Ελένες και ιδιαίτέρως ιδιαίτερα στην Ελενη την ανεψιά μου και την Ελένη τ Ηλία Τσιουρή.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ,ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΑΧΑΤΟ[ΤΗΝ ΠΑΛΙΟΣΕΙΡΑ]ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΣΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΧΟ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.
ΜΑΡΙΑ ΤΖΗΚΑ-ΧΑΤΖΟΥΔΗ[ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΗ]

Ανώνυμος είπε...

KFOR
Kalispera se olous.xronia polla stous kostades kostadines kai elenes gia xthes!kalispera kai ston kafetzi mas!xeretismous sto melody bar kai se olous pou einai sto xorio autes tis meres!pos pane oi proetimasies gia to 3hmero tou agiou pneumatos?ti ekdiloseis tha ginoun sto xorio?kali sunexeia se osous prospathoun kai epimenoun na dinoun zoi sto xorio!

ilias tsiouris είπε...

Ευχαριστούμε για τις ευχές, καφετζή, και συγχαρητήρια για τα νέα προϊόντα που άρχισες να "σερβίρεις" στον καφενέ σου. Ωραίο το βίντεο!!!
Τα χαιρετίσματά μου στους συγγενείς στην Αυστραλία.
Γιάννη, στείλε μου το μαιλ του Θανάση.
Ηλίας

to kafeneion είπε...

καλησπερίζω σας

καλησπέρα στο χωριο Μελοντυ και αγριογκορτσια νιουζ.
καλησπέρα ΑΘΉΝΑ, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ. ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΤΡΑ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΛΑΡΙΣΑ.ΒΟΛΟ.ΚΟΖΑΝΗ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΒΕΛΓΙΟ.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΝΑΔΑ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΗΠΑ

ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Dimitra είπε...

και τη δική μας καλησπέρα από τη Λάρισα σε όλους,μέσα από αυτό το καφενείο που σαν ομπρέλα άνοιξε πάνω από τις 4 ηπείρους,τι καλά να'ταν και περισσότερες οι καλημέρες,καλά τα'χει πει η Χαρούλα"μια καλημέρα είναι αυτή,πες την κι ας πέσει χάμω"...
και πίσω από το αστέρι που στο χάρτη δείχνει τη Μελβούρνη της Αυστραλίας,ελπίζουμε να βρίσκεται και η θεία Λίνα με το θείο Φώτη και τις ξαδέρφες,που τους στέλνουμε την αγάπη μας...

to kafeneion είπε...

ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑς ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑς ΒΛΕΠΕΙ ΤΩΡΑ..

to kafeneion είπε...

και στο Μοναχο στη Γερμανία Καλημέρα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

apo monaxo kalo ksimeroma

ΧΟΥΡΙΑΤΣ είπε...

Ντιπ χουριατηις

SUPER MARKET Τσ κούλας.

-Κώτσιο σι χαλασει τ αμαξ.
-Τι επαθι ρα παναγιωτ.
-Τωρα π ουδηγούσης,κάπ-κάπ,κάτ,κάτ κάν,τάκ-τάκ.
Πάενι ου γκούντης του κιτάει απου κάτ.
-Αρα καντίπουτας δεν έχ,η ηξάτμισ θέλ λίγου σφίξιμου.
Εν του μιταξύ λόγου πάσχα ήταν κι κατ αθηναιοι, κοιτούσαν πιριήργα ουτι τζημια ουτι τδιάγνουσ κατάλαβαν
-Πως συννενωηθηκατε; Τι σας είπε;
-Μια χαρά,Κάπου-κάπου,κάτω,κάτι κάνει,τάκ-τάκ.
Χαιρετώ.

to kafeneion είπε...

καλησπέρα στουν χουριάτ...

κάποιοι χάθηκαν ... τί έγινε?????

Ανώνυμος είπε...

Απο Frankfurt Am Main
καλησπέρα

Ανώνυμος είπε...

γεια από Ελλάδα σε Γερμανία και Τορόντο που είναι τώρα σε σύνδεση

123kostas είπε...

Γεια σου απο Γερμανια.Καλησπερα σε ολους.Μαριγαρα παλιοσειρα,τι φκιαντς;

Dimitra είπε...

"σήμερα γα,σήμερα γάμος γίνεται
σ'ωραίο περιβόλι..."
ο γάμος γίνεται βέβαια αύριο αλλά μπήκαμε σε ατμόσφαιρα από τώρα,ο Τσιουρής Θανάσης της Σωτηρίας και του Τζιμ παντρεύεται την Πασχαλία του σ'ένα ξωκκλήσι στη Λάρισα...
Λιάκο,καλή επιτυχία στην αυριανή εκδήλωση για το Μ.θεοδωράκη ,να περάσετε καλά την Κυριακή Ηλία,Κώστα,Βάσω,Λίτσα,Λιόλιο και όποιοι άλλοι βρεθείτε στο Ντάρμσταντ....
ζηλεύουμε λίγο αλλά δεν πειράζει,πιείτε κανένα κρασάκι και για μας,εμείς κάνουμε όρεξη για το πανηγύρι την Παρασκευή και το Σάββατο...
σας χαιρετούμε όλους...

ilias tsiouris είπε...

Καλά στέφανα στα ανίψια μου, που παντρεύονται και να τα περάσετε καλά.
Θα σας σκέφτομαι Θανάση και Πασχαλία.
Ευχαριστώ, Δήμητρα,για τις ευχές. Περιμένουμε νέα.
Ηλίας

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΩΤΙΩΤΕΣ.
ΣΤΙΣ 11-12 ΙΟΥΛΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΥΝΕΔΡΕΙΟ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΕΛΑΣΣΟΝΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΑΙΒΙΑ(Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ,ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ.)
ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΕΙΟ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ,ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΕΙΑΣ ΜΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
ΣΤΙΣ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΑΙΒΙΑ.
ΣΤΙΣ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙ ΑΠΟΔΗΜΩΝ,ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟΥ ΑΠΟΔΗΜΩΝ.
ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΤΣΙΑ ΚΩΝ/ΝΟ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6976797601,ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.