Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Καλή επιτυχία στα παιδιά που το πρωί αρχίζουν, μετά από μια επίπονη χρονιά με τα βιβλία καθημερινή τους ...συντροφιά, την διαδικασία των εξετάσεων.
Με τις ευχές μας να είναι γερά, να έχουν και τύχη, για να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τον κύκλο αυτό των εξετάσεων.

Καλή επιτυχία!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά,ψυχραιμία και καλή δύναμη...
και στα πρωτάκια,καλή επιτυχία, που αύριο παίρνουν το "βάπτισμα"...
πάντως σήμερα,πρώτη μέρα,νομίζω καλά και αναμενόμενα τα θέματα...
Δήμητρα

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία! Το ευχόμαστε ολόψυχα!
Ας μου επιτραπεί να πω όμως και μια αλήθεια (οι Μαθητές ίσως με καταλάβουν καλύτερα): Πως γίνεται μια χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, να έχει το πιο βάρβαρο σύστημα εξετάσεων?...

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα σε όλους τους χωριανούς.
εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου θα'θελα να ενημερώσω τους απανταχού χωριανούς για τις εκδηλώσεις του Αγίου Πνεύματος.
Λοιπόν,την Κυριακή,12 Ιουνίου,παραμονή, το απόγευμα-βράδυ μετά τον εσπερινό,στο χώρο του μοναστηριού θα υπάρχει εκδήλωση με έντεχνο ελληνικό και ξένο τραγούδι από το Σάκη και το Θωμά,ενώ θα μας κάνει την τιμή να'ρθει και Ο Θωμάς ο Καραβέντζας (του Βασιλείου) από την Άμφισσα.
Τη Δευτέρα μετά τη θεία λειτουργία,χορευτικά του δήμου Ελασσόνας θα χορέψουν στο μοναστήρι με συνοδεία παραδοσιακής ζωντανής μουσικής,με τους μουσικούς Αρσένη και Μιχαλέ.
Θα ακολουθήσει γλέντι για τον κόσμο,όπως παλιά.
Ποτά και σουβλάκια τα έχουν αναλάβει τα παιδιά του συλλόγου.
Θα θέλαμε πολύ να είμαστε όλοι εκεί,έτσι κι αλλιώς οι εκδηλώσεις αυτές πάντα είναι ο καλύτερος λόγος για να επισκεπτόμαστε το χωριό και να ανταμώνουμε.
Σας περιμένουμε όλους.

Κώστας Καρακώστας (του Λάμπρου)
μέλος του Δ.Σ. μορφωτικού συλλόγου Γιαννωτών "ο Νικοτσάρας"

Ανώνυμος είπε...

καλήν εσπέρα σας...
πρώτα θα'θελα να συμφωνήσω απόλυτα με το Βασίλη παραπάνω...αυτές τις μέρες είδα στο εξεταστικό παιδιά να κλαίνε,να παθαίνουν κρίσεις πανικού μόλις έπαιρναν τα θέματα, ειδικά σε κάποια μαθήματα(μαθηματικά,φυσική) και τα άκουσα να μιλάνε για "σφαγή"...πραγματικά βάρβαρο το σύστημα...απορούμε μετά γιατί τα παιδιά μισούν τη γνώση,το σχολείο και τα βιβλία;;;
και να διορθώσω μια παράλειψή μου:στα δρώμενα του Πάσχα στο χωριό
δεν ανέφερα την εκλογή νέου Δ.Σ. στο σύλλογο.Τα παιδιά που αποτελούσαν το προηγούμενο δε συμμετείχαν,καθώς -δίκαια-ένιωθαν κούραση από τη δουλειά τόσων χρόνων,μετρημένα άτομα,κυρίως όσοι ζούνε στο χωριό,με οικογένειες και δουλειές ο καθένας...
'Ετσι,το νέο Δ.Σ. αποτελείται από άλλους εθελοντές,με όρεξη για δουλειά κι αυτοί:
Κώστας Μπαράκος-πρόεδρος,Φωτεινή Καραβέντζα-αντιπρόεδρος(!!!!),Κώστας Ντελής(Γ)-ταμίας και Γιώργος Φαρμακιώτης-γραμματέας.Μέλη ορίστηκαν ο Κώστας Καρακώστας,ο Τάκης Τάχατος,και ο Βαγγέλης Κουτσογιάννης (του Γιάννη).
ευχαριστούμε απ'την καρδιά μας το προηγούμενο Δ.Σ. για όσα πρόσφερε στο χωριο τόσα χρόνια,για το νέο κλίμα εκδηλώσεων που δημιούργησε,για τη ζωντάνια που έδωσε στα σοκάκια του χωριού το καλοκαίρι,για το ότι στα παιδιά μας γεννήθηκαν υπέροχες αναμνήσεις για το μέλλον...και ευχόμαστε στο νέο συμβούλιο καλή δύναμη,καλή δουλειά,είμαστε σίγουροι ότι θα κάνουν ό,τι καλύτερο κι αυτοί και να ξέρουν ότι θα'μαστε εκεί για όποια βοήθεια χρειαστούν...

Δήμητρα