Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Ἀναστάσεως ἡμέρα λαμπρυνθῶμεν Λαοί, Πάσχα Κυρίου, Πάσχα,




Πάσχα ιερόν ημίν , σήμερον αναδέδεικται...
Πάσχα Άγιον, Πάσχα μέγα....
 ἐκ γὰρ θανάτου πρὸς ζωήν, καὶ ἐκ γῆς πρὸς οὐρανόν, Χριστὸς ὁ Θεός, ἡμᾶς διεβίβασεν, ...


ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

απανταχού της γής συμπατριώτες Γιαννωτιώτες

         Η Χάρις του Αγίου Φωτός μαζί μας          Χρόνια Πολλά σε όλους και ιδιαιτέρως σε όσους         έχουν και την ονομαστική τους εορτή


13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πατριωτες, Χρονια Πολλα,Χριστος Ανεστη.
Σημερα εφυγε ενας μεγαλος ο Δημτρης Μητροπανος.
Οικονομικα οι σοσια-ληστες και οι καπιτα-ληστες (αριστεροι και δεξιοι) μας εφτασαν στο πατο,ελπιζω να μην πτωχευσουμε και πνευματικα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΙΜΗ ΠΥΘΕΙΑ ,,,ΑΛΛΟ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΕΣ
ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,,,,Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΚΑΤΑΣΤΡΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα στο καφενειο μας και χρονια πολλα με υγεια σε ολο τον κοσμο!λοιπον,απογευμα του πασχα στην πλατεια του χωριου αρκετοι χωριανοι διασκεδασαν παρεα με εθελωντες μουσικους του χωριου!λιγο ροκ λιγο εντεχνο αλλα και δημοτικο τραγουδι ακουστηκε για να ξεχαστουμε λιγο απο τα προβληματα της καθημερινοτητας!αν καποιος εχει βιντεο και φωτογραφιες απο της μερες του πασχα στο χωριο ας της ανεβασει στο καφενειο!υγεια χαρα και αισιοδοξια!!!
sakis goul

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι, φίλοι και πατριώτες μην αφήνετε το καφενείο να κλείσει.. Πιείτε κανα καφέ, παραγγείλτε καμιά λεμονάδα ή πορτοκαλάδα. Παίξτε ταβλι , σκούξτε, πείτε ότι αισθάνεσθε και σκέπτεσθε και μη χαυδεύτετε. Αν δεν υπάρξει αντίλογος το ωραίο καφενείο της Γιαννωτάς θα κλείσει και ο καφετζής θα πάρει σύνταξη (που δεν την έχει ανάγκη ) όπως ο φίλος μας ο Τσικρίκας..

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ πρώτος στη λίστα του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, σχολιάστε σας παρακαλώ το μαντάτο ( να δώ τι θα σχολιάσουν τα Πασοκάκια και ιδιαίτερα αυτοί που απο Δεξιάκια έγιναν Πασοκάκια και φάγανε ψωμάκι..)

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα καφετζη και σε ολη την πελατεια!!!καλα τα λεει ο καφετζης μας πιειτε σκουξτε και ψηλα το κεφαλη η ελλαδα αντεξε και σε δυσκολοτερα οπος λενε και οι πιο τρανοι!!!η αληθεια ειναι πως η καθημερινοτητα μας χειροτερευει μερα με τη μερα.για τον πυρρο δημα εχω να πω πως ειναι ενας αθλητης με ψυχη και θα προτημουσα να τον βλεπω να προπονει πιτσιρικαδες αρσηβαριστες.δεν ειναι πολητικος ο πυρρος.ο βενιζελος εκανε την προταση για τουσ δικους του λογους(που ολοι καταλαβενουμε)καπως πρεπει να σωσουνε τις καρεκλες τους οι ανθρωποι!!!σε μια τετοια περιοδο ομος καλο ειναι να πολιτευοντε οσοι εχουν καπια σχετικη εμπειρια με τα της πολητικης αλλα και παραληλα να ειναι εντημοι και να ναι και λιγο πατριωτες και να το δειχνουν(βλεπε παγκαλο (αστιευωμενος)).οσο για τα πασοκακια τους δεξιους τους αριστερους τους πρασινους τους κοκκινους κτλ εχω να πω οτι προτημω τη γαλανολευκη με το σταυρο στην ακρη,αυτη πρεπει να μας οδηγει τα υπολοιπα εχουν ξεθωριασει!!!

Ανώνυμος είπε...

πολύ καλά τα είπες!!!η ουσία είναι η καημένη η Ελλάδα μας,ας μην μπούμε σε ταμπέλες του παρελθόντος που διχάζουν,ας είμαστε ενωμένοι στα δύσκολα,παιδιά

Ανώνυμος είπε...

-Καφετζηηηηη ενα φραπε,μετριο με γαλα και πολλα παγακια.
-Αρα πιες καμια παγωμενη μπυρα,τετοια ωρα καφε.
-Αντε φερε μια μπυρα.
Καλημερα πατριωτες επιτελους καλοκαιρι στο μοναχο
24° μετα απο ενα οψιμο χειμωνα.
-Αρα που ειστε χαθκατι ντιπ ειπαμε κριση-κριση αλλα μια επισκεψη στο καφενειο για κανενα χαμπερι δεν κοστιζει και τιποτα.
-Τηλεμαχος τι λεει το βουνο,κελαηδουν τα πουλια, εχει χορταρια, λουλουδια, τα δεντρα πρασιντζαν, εχει ξειφυλλι για στειλε μας καμια μυρουδια κι καμια εικονα μα'ι'σια.
ΥΓ.οσο για τα διαφορα ανωνυμα σχολια που γραφονται δεν θελω να τα σχολιασω,τωρα οσον αφορα τις εκλογες, θα πω,οτι την προκοπη απο τα δυο μεγαλα κομματα την ειδαμε ας ερθει κατι αλλο.
Καλημερα Κωτσιος Μοναχο.

Ανώνυμος είπε...

δείτε το βίντεο που έφτιαξε ο καλλιτέχνης μας,Βασίλης Τζήκας...συγκλονιστικό,για όλους εμάς που έχουμε βιώματα σάυτό το χώρο...και, μέρες που είναι,αυτό αποτελεί πραγματική πολιτική άποψη...

http://www.youtube.com/watch?v=fbSWRZg0LVs&feature=youtu.be

μπράβο Βασίλη

Δήμητρα

Ανώνυμος είπε...

αν δεν ανοίγει στην παραπάνω,επιχειρήστε σ' αυτή τη διεύθυνση:
http://youtu.be/fbSWRZg0LVs

Ανώνυμος είπε...

Βασίλη συγχαρητήρια!
Αν και χωρίς λόγια, λέει πολλά...

Βασίλης

Ανώνυμος είπε...

γεια σ ολους πολυ καλο το βιντεο του βασιλη δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα ξανα εκλογες λοιπον κ οτι βρεξει ας κατεβασει λυκοστρατη σε περιμενουμε για ψημα κτλ στην καλυβα οσον αφορα το συλλογο εχει βγει καινουριο δ.σ, περιμενουμε να δουμε πως θα παει αν κ χρειαζεται τη βοηθεια ολων μας κ εννοειται πως πρεπει να μαστε ενωμενοι ειδικα αυτο τον καιρο με τις δυσκολιες που ολοι αντιμετωπιζουμε λογω κρισης του αγιου πνευματος να βαλουμε στοχους για το 13 κ να δουλεψουμε για να τα καταφερουμε κωτσιο απο μοναχο στο βουνο γινεται χαμος απο μυρωδιες λουλουδια αηδονια κτλ ειναι ισως η καλυτερη εποχη πολλες βροχες ο μαης ομως
τηλεμαχος

Ανώνυμος είπε...

Σαββάτο 26/5 διανυκτέρευση στην Καλύβα!
Να ξεχάσουμε για ένα 24άωρο τα μετ- και προ-εκλογικά. Και τις λέξεις: ανεργία, ευρωζώνη, δραχμή, ευρώ, χρέος, δάνεια, χρεωκοπία, τράπεζες, καταθέσεις, μετανάστευση, ...
Μετά βλέπουμε. Ο λαός ας βάλει το χέρι του...

Βασίλης Λυκοστράτης