Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Για τρίτη συνεχή χρονιά, την Παρασκευή, 20 Μαρτίου,στις 5:00 μ.μ., θα ανοίξει το μοναστήρι μας για να τελεστούν εκεί οι τελευταίοι χαιρετισμοί. Από τη Λάρισα θα μεταβεί εκεί λεωφορείο με Γιαννωτιώτες αλλά, κυρίως, φίλους-επισκέπτες και ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος, σύμφωνα με τις προβλέψεις...σας περιμένουμε για μια υπέροχη,κατανυκτική λειτουργία

Το Δ.Σ. του συλλόγου

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένας ακόμα γιαννωτιώτης έφυγε νωρίς.ο Θωμάς Καραβέντζας, γιος του Λάζαρου και της Θεοδώρας έφυγε στα 49 του χρόνια,τόσο πρόωρα. Καλό παράδεισο Θωμά,δύναμη και κουράγιο στους δικούς του.

Ανώνυμος είπε...

μια μεγάλη αγάπη,ένας μεγάλος έρωτας με αίσιο τέλος...κάπως σαν παραμύθι...Τηλέμαχε και Λένα, σας ευχόμαστε κάθε ευτυχία και χαρά που μπορεί αυτή η ζωή να σας προσφέρει...:)

Δήμητρα

Ανώνυμος είπε...

Την Κυριακή του Πάσχα, στις έξι το απόγευμα,μετά τα ψησίματα και τα γλέντια θα γίνουν στο γραφείο του συλλόγου εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Παρακαλούμε να συμμετάσχετε όλοι όσοι θα βρίσκεστε στο χωριό.

Το Δ.Σ. του συλλόγου

Ανώνυμος είπε...

Ο τηλέμαχος του Βασίλη Γκουλέτσα και η Ελένη,του Κώστα Παπατριανταφύλλου και της Σούλας Μπαράκου,θκα μας πιδιά τα δυό,γιαννουτιουτούλια, να ζήσουν σαν τα ψηλά βουνά

YiaN είπε...

Θερμές ευχές Ελένη και Τηλέμαχε !!!! Και πάντα τα καλύτερα!!