Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

...
Άγιος Βασίλης έρχιτι
Γινάρης ξημηρώνει....
2014

θερμές ευχές σε όλους τους συμπατριώτες για μια χρονιά με Υγεία, χαρά και αισιοδοξία και πάντα να ανταμώνουμε στον γενέθλιο τόπο μας..

Χρόνια πολλά ...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλή, όμορφη,δημιουργική χρονιά,με υγεία και χαρά σε όλους τους χωριανούς...με το καλό να ανταμώσουμε πάλι...

Δήμητρα

Ανώνυμος είπε...

καλη χρονια σ ολους ν ανταμωνουμε κ να κανουμε ωραιες εκδηλωσεις κ ομορφα πραγματα για το χωριο τηλεμαχος

Ανώνυμος είπε...

Απόκριες στο χωριό!!!!
από το Δ.Σ. του συλλόγου ανακοινώνεται ότι το βράδυ του Σαββάτου,1 Μαρτίου, θα γίνει η κοπή πίτας του συλλόγου, την Κυριακή θα ανάψει η παραδοσιακή φωτιά και την Καθαρά Δευτέρα φασολάδα και νηστήσιμα εδέσματα στην πλατεία.
Χωριανοί,σας περιμένουμε όλους, ευκαιρία να ανταμώσουμε πάλι

Ανώνυμος είπε...

λοιπόν παιδιά,ακούμε καλά σχέδια για την αποκριά,την Κυριακή στις φωτιές οι νέοι ετοιμάζονται να πουν τα παλιά αποκριάτικα,με τη βοήθεια των μεγάλων, όπως καναν' κιρό, μόνο να μη βρέχει

Ανώνυμος είπε...

τον θυμάμαι στα χρόνια του σχολείου,ψηλό, αδύνατο πάντα και ζωηρό,αεικίνητο αλλά ήρεμο...με κείνη τη λάμψη στα μάτια που είχαμε όλοι τότε, με το χαμόγελο πάντα,ακόμα κι όταν ο δάσκαλος τον μάλωνε...μεγαλώσαμε,οι ζωές μας πήραν άλλους δρόμους,τον συναντούσα τυχαία καμιά φορά,πάντα χαμογελαστό,πάντα με ένα βλέμμα που θύμιζε παιδί...νωρίς,πολύ νωρίς έφυγε, είχε δρόμο μπροστά του ακόμη,του χρωστούσε η ζωή πολλά να ζήσει...καλό σου ταξίδι, Νίκο...

Δήμητρα

Ανώνυμος είπε...

Ανακοινώνουμε ότι την Παρασκευή 28 Μαρτίου,5.30 το απόγευμα,θα λειτουργήσει ξανά το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας για τους Δ΄Χαιρετισμούς, μετά την περσινή μεγάλη ανταπόκριση που σημειώθηκε. Λεωφορείο θα ξεκινήσει από τη Λάρισα με γιαννωτιώτες και φίλους.

εκ του Δ.Σ. του συλλόγου

lykos είπε...

Γειά-Χαρά στους θαμώνες!
Εικόνες απ' την καλύβα 19/03/2014,
απ' το φίλο μου Κώστα Μπουγάτσια (και την παρέα του):

mourada.blogspot.com

Βασίλης Λυκοστράτης